Barion Pixel
+

Kik vagyunk?

Sziasztok!

A kisfiammal 3 éves kora óta LEGO-zunk, és 4 éves kora óta van egy terepasztalunk, amelyet folyamatosan csinosítgatunk. 5 éves korában vetette fel, hogy LEGO City-be kellene egy kórház is. Ekkor szembesültem vele, hogy sajnos éppen nem volt semmilyen kózház a LEGO kollekcióban, és elkezdtem keresgetni az elérhető lehetőségek között.
A 60204-es készlet akkor 4 hónapja ment ki a kínálatból, és máris 100% felárat kértek érte. Így nem lett azóta sem kórház a terepasztalon.
Mit kínálunk?

Ismerjük a LEGO üzletpolitikáját és szeretjük, hogy folyamatosan újabb és újabb készleteket hoz ki a LEGO fenntartva ezzel a végtelen változatosságot, amit e játék kínál nekünk.
De tudjuk, hogy sokaknak segíthet, ha egyes kifutó készleteket is megfizethető áron meg tud venni. Ezen szeretnénk segíteni. Természetesen tudjuk, hogy lehetetlen sokáig fenntartani a kifutó LEGO készleteket, mi mégis arra vállalkoztunk, hogy megfizethető áron néhány ilyen kisgyereket vagy gyűjtőt boldoggá tegyünk.

Hogyan dolgozunk?

Nálunk kizárólag már hivatalosan nem forgalmazott készleteket találtok, remélhetőleg egyre nagyobb mennyiségben, hogy egyre többeteket tegyük ezzel boldoggá.
Nem célunk, hogy csillagászati áron kínáljuk LEGO készleteinket, és igyekszünk megfizethető áron maradni.

A kiszállítást kizárólag a még legforgalmasabb időszakokban is nagyon megbízható GLS-sel oldjuk meg.

A tárolásnál és csomagolásnál mindig szakszerűen járunk el nagyon vigyázva a dobozra, mert mi is csak sérülés mentes dobozokat szeretjük, ettől függetlenül a kiszállítás során történő apróbb sérülések elképzeletőek.

Fizetés kártyával vagy akár utánvéttel is lehetséges.

Kapcsolat

  • 2051 Biatorbágy, Karikó János utca 36.
  • +3620-44-99-357
  • bolt@kockabajnok.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.